Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Nova montažna garaža dogodine

Montažno-demontažna garaža na potezu kod Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umetnosti bi trebalo da bude postavljena naredne godine, saznaje Radio 021.

Humanitarka u poseti gradskom parlamentu

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je juče Haneloru Lamhe, počasnu građanku Novog Sada, koja godinama pomaže i prikuplja humanitarnu pomoć za pojedine gradske ustanove.

Izgradnja podzemne garaže sledeće godine

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj Siniša Bubnjević izjavio je da bi do kraja godine mogao biti raspisan tender za izbor projektanta, a da bi se sledeće godine sa gotovim projektom moglo krenuti u realizaciju podzemne garaže na Trgu republike.

Traktorima pred Gradsku kuću

Članovi organizacije Udruženi poljoprivednici Srbije protestovaće sutra u Novom Sadu jer su nezadovoljni načinom na koji se tretira državno zemljište.

Bez panike, voda je ispravna

U uzorcima vode kod Bezdana nisu pronađene opasne alkalne materije, tvrdi za Radio 021 načelnik za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Predrag Marić.

Stanovi ne mogu biti jeftiniji?

Iako cene stanova u novim zgradama, posebno u Centru i na Grbavici, miruju, primetno je pojeftinjenje stanova u starijim zgradama, te delovima grada nešto udaljenijim od Centra.